LEGO Ideas pozdravuje z Londýna s novým setem

LEGO Ideas pozdravuje z Londýna s novým setem

Ideas, Nové sety

LEGO dnes zveřejnilo obrázky dalšího LEGO Ideas setu, který vyjde v únoru 2024, a kterým je ikonická červená londýnská telefonní budka.

Nejenom červené dvoupatrové autobusy, ale i červené telefonní boxy jsou rozhodně velice ikonické pro Velkou Británii a zatímco onen autobus už se dočkal LEGO podoby, červená telefonní budka bude mít v LEGO podobě premiéru (doufám, že se nemýlím). Tato červená telefonní budka zůstává poměrně věrná své předloze, avšak přináší pár vylepšení - tím prvním zajímavým vylepšením je světelná kostka, díky které lze rozsvítit vnitřek telefonní budky, druhým zásadním vylepšením je pak možnost uzpůsobit si vnitřek telefonní budky buď do tématiky 20. století či do aktuální tématiky 21. století. Jinak se jedná čistě o výstavní kousek bez více funkcí. Tento set bude dostupný od 1.2.2024 na LEGO.com pro členy Insiders a od  3.2.2024 pak pro všechny. Co je překvapivé, že tento set vychází ve stejný den jako nedávno představený Rodinný strom, je to snad poprvé, kdy vychází dva Ideas sety zároveň. 

Červená londýnská telefonní budka

 

Číslo stavebnice:
21347
Počet dílků:
1460
Počet minifigurek:
-
Doporučená cena:
2799 Kč
Datum vydání:
1.2.2024
Více informací o stavebnici

Líbí se vám tento ikonický LEGO kousek anglické "kultury"? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.