Vlak Orient Express detailní obrázky!

Vlak Orient Express detailní obrázky!

Ideas, Nové sety

LEGO konečně oficiálně odtajnilo detailnější snímky nového LEGO Ideas setu Vlak Orient Express, jehož první obrázky jste mohli vidět již přibližně měsíc zpět, kdy LEGO omylem zveřejnilo set v online katalogu.

Set vyjde již za dva týdny, tedy 1.12.2023 a bude minimálně 3 měsíce exkluzivně k dostání pouze na LEGO.cz a v LEGO Store. Tento 2540 dílkový "král železnic" bude měřit 12 cm na výšku, 8 cm na šířku a 116 cm na délku. Vlak je vystaven na sestavitelných kolejích, ale měl by být kompatibilní s klasickými LEGO kolejemi.

Vlak Orient Express

 

Číslo stavebnice:
21344
Počet dílků:
2540
Počet minifigurek:
8
Doporučená cena:
7599 Kč
Datum vydání:
1.12.2023
Více informací o stavebnici

 

Tato vlaková souprava sestává z lokomotivy, vagonu na uhlí a dvou osobních vozů. Samotná lokomotiva budí rozporuplné názory, avšak osobní vozy jsou detailnější než je u LEGO vlaků zvykem a přináší jak důstojný zevnějšek, tak zajímavý interiér. První vůz je jídelní a je tak vybaven barem a jedním stolem, zatímco druhý vůz je lůžkový a představuje místo pro odpočinek, navíc tu najdete i malý koupelnový kout se záchodem.

 

S vlakem dostanete také 8 minifigurek, kterými jsou vévodkyně, průvodčí, strojvedoucí, číšník, správce železniční stanice, vědec, spisovatelka a filmový režisér.

Přidáte LEGO Vlak Orient Express do vaší sbírky? Dejte nám vědět v komentářích.

Líbí se mi

Autor

Mystery
Mystery
Jsem dlouholetý fanoušek LEGO stavebnic a zapálený stavitel. Rád sleduji aktuální novinky ohledně LEGO setů, časopisů, filmů i seriálů a velké události spojené s LEGO. Má oblíbená témata jsou především Ninjago a Technic, ale zajímám se v podstatě o všechny sety, které vyjdou. Mimo to se také snažím, co nejvíce komunikovat s českou a slovenskou komunitou LEGO fanoušků.
Pro přidání komentáře je třeba se přihlásit nebo registrovat.
Žádné komentáře
Prozatím tu není žádný komentář. Buďte první, kdo začne diskuzi.